Actualitate

Huawei pregătește lansarea unui nou model de telefon

huawei

Huawei pregătește lansarea unui nou medel de telefon/ sursa foto: www.google.com

Huawei se pregătește să lanseze noul Mate 9, în luna noiembrie a acestui an, dispozitiv ce va fi operat de Android 7.0 Nougat și va avea două camere foto dezvoltate de Leica, scrie Playtech

Huawei Mate 9 ar putea apărea pe piață la sfârșitul lunii noiembrie, fiind un smartphone de top disponibil în mai multe opțiuni de memorie RAM și de stocare, se artă pe techcafe.ro. Modelul de bază va avea 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare, model ca va fi lansat cu un preț de 500$. Modelul de top cu 6GB RAM și 256GB spațiu de stocare se va lansa cu un preț recomandat de 700$.

Alte specificații tehnice ale noului telefon mai includ un sistem de camere foto principal cu două camere dezvoltate de Leica. Astfel, pe spate vor fi montați doi senzori de 12 megapixeli, care vor putea înregistra materiale video 4K, iar pe față va fi inclus un senzor de 8 megapixeli. În acest fel, Huawei vine cu elemente noi de hardware pe piață, introducând sistemul dual-camera cu lentile Leica, blitz LED şi senzor biometric la partea din spate, se arată pe site-ul go4it. În plus, noul Huawei Mate 9 ar putea să ofere funcţie de încărcare rapidă a bateriei, bazată pe tehnologii Huawei proprietare.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co