Actualitate

Hotelierii practică tarifele de anul trecut

Pârtii de schi, peisaje cu brazi înzăpeziţi, petreceri tematice, spectacole de bună calitate şi mâncare din belşug. Aşa descriu hotelierii de pe Valea Prahovei sărbătorile de iarnă, pentru care au şi lansat oficial pe piaţă primele pachete pentru Crăciun şi Revelion.
Majoritatea operatorilor din turism se laudă cu preţuri pentru toate buzunarele, cu servicii de bună calitate şi se aşteaptă să aibe unităţile ocupate la capacitate maximă.
Hotelierii au lucrat toată vara la pachetele pentru sărbători, iar la finalul sezonului au început să le promoveze pentru ca turiştii să aibă timp pentru a se decide unde petrec Crăciunul şi a Revelionul.
„Pachetele nostre sunt de trei nopţi, cazare, mic dejun şi multe alte surprize. Ofertele conţin şi bogate programe artistice pentru că în fiecare an nume cunoscute de pe scena muzicii uşoare româneşti participă la activităţile programate de noi. Ne confruntăm cu o perioadă de criză şi tocmai de aceea am păstrat tarifele de anul trecut. Aunci hotelul a fost ocupat 100% şi sperăm să se întâmple la fel şi anul acesta”, a precizat directorul agenţiei de turism, Ciprian Stanciu.
Majoritatea românilor visează să petreacă sărbătorile de iarnă într-un cadru special, pe Valea Prahovei, însă nu toţi îşi permit financiar acest lucru. Tocmai de accea, mulţi au început să se intereseze de tarifele practicate de hotelierii de la munte în perioada Carăciunului sau a Revelionului şi au început deja să pună bani de-oparte. Dacă reuşesc să strângă suma necesară unui sejur de trei zile până în decembrie, îşi vor face şi rezervări, iar dacă nu, se vor orienta către alte locaţii  mai ieftine sau vor rămâne acasă.
„Ne-am uitat pe câteva oferte şi sunt interesante, însă nu ştiu dacă ne vom permite să petrecem sărbătorile pe Valea Prahovei.
Rămâne de văzut dacă vom putea strânge până atunci banii. Eu îmi doresc foarte mult să stau aici la trecerea dintre ani, aşa că mai caut oferte pentru că am de gând să rezerv o cameră la o pensiune, unde tarifele sunt mult mai mici decât la hoteluri”, a spus Carmina Oprea.
O minivacanţă de trei zile de Crăciun la un hotel de trei stele ajunge la 490 lei, iar preţul include micul dejun, spectacol şi cină festivă în ajun, acces gratuit la saună, piscină şi sala de fitness, dar şi multe alte surprize.
Tariful pentru Revelionul 2011 tot la un hotel de trei stele este ceva mai piperat.
Un loc pentru o persoană în cameră dublă pentru trei zile costă în jur de 1250 de lei, iar pachetul include micul dejun, două cine festive şi bogate programe artistice.
La unităţile de două stele tarifele scad cu 100 sau 150 de lei, iar pensiunile se închiriază pentru minim  trei sau patru zile, cu 150 de lei pe noapte, iar aici preţul este negociabil. Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co