Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Hipism – Executare silită

Litigiul dintre Primăria Ploieşti şi cele două firme care deţin prin contract Hipodromul Ploieşti este pe cale de a se finaliza.

Reprezentanţii Primăriei au demarat procedura de executare silită a firmelor contractante, după ce instanţa a dispus irevocabil obligarea acestora la plata către municipalitate a  sumei de aproximativ un milion de euro. „Am solicitat anumite penalităţi, printr-o acţiune în pretenţie. Este vorba de aproximativ un milion de euro. Aceşti  bani, care vor intra în bugetul local, intenţionam să-i executăm, urmând a fi alocaţi pentru investiţii”, a declarat primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.
Încă din anul 2008, municipalitatea ploieşteană s-a aflat în litigii cu firmele trecute în contract, în vederea rezilierii acestuia şi evacuarea lor din obiectiv, respectiv Hipodromul Ploieşti, întrucât acestea nu şi-au respectat obligaţiile contractuale. Toate litigiile au fost soluţionate favorabil municipalităţii, la acest moment Hipodromul fiind preluat liber de sarcini, în patrimoniul Ploieştiului.
Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co