Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Hipism – Executare silită

Litigiul dintre Primăria Ploieşti şi cele două firme care deţin prin contract Hipodromul Ploieşti este pe cale de a se finaliza.

Reprezentanţii Primăriei au demarat procedura de executare silită a firmelor contractante, după ce instanţa a dispus irevocabil obligarea acestora la plata către municipalitate a  sumei de aproximativ un milion de euro. „Am solicitat anumite penalităţi, printr-o acţiune în pretenţie. Este vorba de aproximativ un milion de euro. Aceşti  bani, care vor intra în bugetul local, intenţionam să-i executăm, urmând a fi alocaţi pentru investiţii”, a declarat primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.
Încă din anul 2008, municipalitatea ploieşteană s-a aflat în litigii cu firmele trecute în contract, în vederea rezilierii acestuia şi evacuarea lor din obiectiv, respectiv Hipodromul Ploieşti, întrucât acestea nu şi-au respectat obligaţiile contractuale. Toate litigiile au fost soluţionate favorabil municipalităţii, la acest moment Hipodromul fiind preluat liber de sarcini, în patrimoniul Ploieştiului.
Mariana BADEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co