Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Grup infracţional interjudeţean

În cadrul Planului de acţiune „Siguranța”, poliţiştii Serviciilor de Investigaţii Criminale din județele Prahova şi Ilfov au realizat o documentare comună privind un grup de 24 persoane suspecte, semnalate ca fiind implicate în activităţi infracţionale pe linia furturilor de şi din autovehicule, din locuinţe şi din societăţi comerciale.
Polițiștii prahoveni și ilfoveni au făcut investigații împreună și au stabilit că cei mai mulți dintre suspecţi domiciliază pe raza judeţului Dâmboviţa şi al municipiului Bucureşti, motiv pentru care a fost necesară o defăşurare amplă de forţe poliţieneşti. În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Cornetu, în dimineaţa zilei de 18 martie, au fost efectuate 12 descinderi simultane la locuinţele persoanelor suspecte, respectiv în localităţile Cojasca, Butimanu şi Niculeşti din judeţul Dâmboviţa, Roşiori de Vede, judeţul Călăraşi şi în municipiul Bucureşti. Echipe mixte, constituite din 86 de lucrători din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale Prahova şi Ilfov, Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Pirotehnice Prahova, Serviciilor de Intervenţie Rapidă din cele două judeţe, efectivele  Brigăzii Speciale de Jandarmi a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române şi ale Brigăzii Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti, au găsit în locaţiile percheziţionate mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea de infracţiuni, precum şi obiecte folosite la comiterea de infracţiuni, în valoare de aproximativ 85.000 de lei, care au fost ridicate în vederea cercetărilor (subansamble susceptibile a proveni de la  autovehicule reclamate ca fiind furate, o motocicletă, două autoturisme, bijuterii, obiecte electronice etc.)
.
Cercetările continuă
În cazul celor 24 de persoane suspecte, polițiștii din cele două județe desfăşoară, în continuare, cercetări privind comiterea infracţiunilor de furt calificat si nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Totodată, sunt continuate activităţile comune pe raza judeţului Dâmboviţa, în vederea identificării şi recuperării mai multor autoturisme reclamate ca fiind furate. Urmează ca instanţele de judecată să se pronunţe cu privire la cei anchetaţi. A. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co