Actualitate

Grevă spontană la SGU Ploiești

Nemulțumirile angajaților de la Serviciul de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești pentru că nu și-au încasat salariile i-au determinat să intre în grevă.

Astfel, astăzi de dimineață, circa 300 de angajați ai societății, care își desfășoară activitatea la spații verzi și cimitire, au declanșat un protest spontan pentru că nu și-au luat integral salariile.

Ei susțin că vineri, 7 septembrie, au primit numai 200 de lei din lichidarea aferentă lunii iulie, iar astăzi au aflat că nu vor primi sumele integrale pentru lichidarea pentru luna august.

Săptămâna trecută, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a afirmat, într-o conferință de presă, că municipalitatea nu are nicio datorie și nicio plată restantă față de SGU, iar faptul că aceasta nu este capabilă să plătească la timp salariile angajaților ține de managementul societății.

Edilul Ploieștiului a acuzat conducerea SGU pentru întreaga situație dificilă în care se află societatea și a spus că ei îi revine sarcina de a rezolva problemele Serviciului de Gospodărire Urbană Ploiești.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co