Actualitate

Greu de găsit un veterinar

Municipalitatea câmpineană nu reuşeşte să găsească un medic veterinar care să-şi desfăşoare activitatea la adăpostul câinilor comunitari.

Ani de zile s-a luptat administraţia locală din Câmpina pentru a reintra în posesia terenului şi a clădirii unde şi-a desfăşurat activitatea fundaţia pentru protecţia câinilor comunitari. Procesul a fost câştigat, apoi s-a trecut la amenajarea spaţiului. Numai că, pentru a putea fi înfiinţat un adăpost în adevăratul sens al cuvântului, este nevoie şi de un medic veterinar. Unul dintre ei, declarat pe faţă un duşman al câinilor comunitari, ezită însă să intre în această afacere. „Trebuie îndeplinite nişte condiţii şi din partea primăriei, şi din partea veterinarului. Acolo, ca să se desfăşoare o activitate corespunzătoare, nu este vorba doar de implicarea unui medic veterinar. Dacă nu are sprijinul Consiliului Local, activitatea va fi zero”, a declarat medicul veterinar Antonie Vasile.

Care ar fi problemele
Nu hârţogăria îl ţine, însă, pe acesta departe de această afacere, ci faptul că se aşteaptă să fie chemat prin tot felul de procese, să fie reclamat de unii iubitori de animale.
„Eu nu aş fi putut să iau în primire acest adăpost, chiar dacă o supăr pe doamna Antonia, sau cam aşa ceva, cum se numeşte, pentru că este cea mai bună în a deschide procese şi a face reclamaţii. Este specialistă în aşa ceva. Am văzut, de-a lungul anilor, multe acte în neregulă, legate de adopţia unor câini de la fundaţie, dar am tăcut din gură”, a spus Antonie Vasile.
Medicul veterinar este împotriva prezenţei câinilor pe străzile Câmpinei, dar nu are de gând să fie târât prin tribunale de aşa zişii iubitori de animale. R. N.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co