Sport

Gică Hagi a fost la Ploieşti!

Liderul generației de aur a fotbalului românesc a fost prezent la o competiție sportivă de minifotbal, alături de alte nume cunoscute de pe terenul de joc.

Prezența marelui fotbalist intrat în legendele fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, la prima ediție a turneului de minifotbal dotat cu “Cupa Munteniei Daniel Chiriţă 2011”, a fost surpriza plăcută a celor prezenţi, weekend-ul trecut, la terenurile de la Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiești.  Competiţia a adunat la start opt echipe de frunte din Ploieşti, Târgovişte, Braşov şi Bucureşti.
Dar punctul forte al întrecerii a fost miniturneul amical la care au participat reprezentativa artiştilor – din rândul căreia n-au lipsit Adrian Enache, Aurelian Temişan sau Kamara-, o selectionată a fotbaliştilor – cu Gică Hagi şi Dănuţ Lupu antrenori și în care au evoluat Iftodi, Joe Panait, Preda, Chiriţă, Mihalache, Aliuţă, Mara, Schumacher, Măldărăşanu, Nae Constantin, etc.-, Naţionala Ziariştilor şi o echipa a Loteriei Române.

Părerea “regelui”
Hagi a asistat la câteva meciuri, declarând la finalul acestora: “Este un lucru bun că lumea iese din casă pentru sport. Mă bucur că i-am revăzut pe băieţi, unii foşti colegi sau adversari. Nu am intrat în teren, ei sunt mai tineri, unii încă mai joacă, alţii abia s-au retras. E foarte plăcut să vezi că lumea îşi arată interesul şi îmbucurător este şi faptul că am văzut foarte mulţi copii la această manifestare”.
Cel supranumit “Regele” a fost aplaudat minute în şir de spectatori, tribunele terenului sintetic din parcul sălii  sporturilor “Olimpia” fiind umplute până la refuz.  Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co