Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ghinion la sinucidere

De multe ori, problemele zilnice lasă urme asupra oamenilor şi îi determină să ia cele mai drastice hotărâri. Aşa a fost şi pentru un bărbat de 43 de ani din Bucureşti, pe care necazurile vieţii l-au împins spre un gest necugetat. A scăpat, însă, cu viață.

Gheorghe Volintiru a plecat în pădurea dintre Azuga şi Predeal, hotărât să-şi pună capăt zilelor. Din fericire pentru el, tentativa de sinucidere a eşuat şi s-a ales doar cu o sperietură groaznică, după ce frânghia cu care a încercat să se spânzure a cedat. Cu ultimele puteri, bărbatul s-a târât până la marginea Drumului Naţional 1, unde a fost găsit în stare de şoc de jandarmii montani. Aceştia îl căutau deja, în urma apelului primit de plutonierul Silviu Stanciu de la o cunoştinţă, care l-a anunţat că un prieten a plecat din Bucureşti în Bucegi, cu intenţia de a se sinucide. „Am fost anunţat de un prieten că o cunoştinţă de-a lui vrea să se sinucidă în zona noastră. Am intervenit alături de Jandarmeria din Azuga şi Salvamont în căutarea acestuia. L-am găsit, după ce a avut o tentativă eşuată de sinucidere. I-am acordat primul ajutor, apoi am chemat ambulanţa. Ne-am făcut datoria, l-am scos de acolo şi l-am adus în bună stare la ambulanţă”, a declarat Silviu Stanciu, plutonier în cadrul Centrului Montan Sinaia.

Ușor de identificat
Jandarmii au solicitat intervenţia ambulanţei, iar până la sosirea acesteia, i-au acordat primul ajutor bărbatului şi au încercat să afle de ce a recurs la un gest extrem. Jandarmii au rămas surprinşi să descopere pe braţul lui un număr de telefon. Bărbatul a spus că numărul de telefon era al unui cumnat şi îl notase pentru a putea fi identificat atunci când avea să fie găsit.
Cu greutate, Gheorghe Volintiru le-a explicat celor de la ambulanţă cum a încercat să se sinucidă:
”M-am urcat într-un copac, cu sfoara de gât, mi-am dat drumul şi sfoara s-a rupt. Până la marginea drumului am reuşit să ajung singur”. Echipajul de la ambulanţă l-a transportat la Spitalul de Ortopedie din Azuga, pentru investigaţii medicale. Acum se află în afara oricărui pericol. Claudia BÂRLĂ

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co