Cultura

Gala Premiilor VIP la Sinaia

Seară emoţionantă pentru mai multe vedete autohtone, care au fost premiate în cadrul Galei Premiilor VIP. Evenimentul, organizat sâmbătă la Sinaia, a fost menit să încununeze activităţile de succes ale mai multor actori, cântăreţi şi doctori.

Primul premiu, cel de excelenţă, a fost înmânat de cântăreaţa Marina Voica actorului Alexandru Arşinel, iar Liana Stanciu i-a acordat premiul pentru muzică Paulei Seling, pentru onorabilul loc III obţinut la Eurovision. Copleşită de emoţii, cântăreaţa le-a mulţumit organizatorilor şi celor care au sprijinit-o la marele concurs. „La Eurovision a fost o experienţă pe care aş retrăi-o, pentru că totul se întâmplă la un nivel foarte ridicat. Am încercat să ne pregătim cât mai aproape de perfecţiune şi ne bucurăm că voi aţi fost mândri de noi. Este o mare onoare să primesc acest premiu şi vă mulţumesc din suflet”, a spus Paula Seling. Printre participanţi, s-au mai numărat Mihaela Mihai, care a primit diploma pentru eleganţă, George Mihăiţă, Nicolae Voiculeţ, Lucian Sabados şi Nico.

Oameni care merită
aprecierea tuturor
„Acest eveniment este o tradiţie şi a ajuns la numărul 101. Ca de fiecare dată, punem accent pe valoare şi calitate. Promovăm valorile autentice şi nu pe cele de carton, aşa cum se practică în ultima perioadă. Pe lângă această gală dedicată personalităţilor care au făcut ceva reprezentativ pentru noi în ultima perioadă, am mai avut o surpriză, şi anume, inaugurarea unui nou club la Sinaia”, a precizat prezentatoarea Nastac Papasima. La finalul premierii, invitaţii au ciocnit câte un pahar de şampanie şi au urmărit un spectaculos foc de artificii, care a brăzdat cerul staţiunii Sinaia. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co