Actualitate

Furtul, ocupaţie rurală practicată la oraş

Lalelele din Câmpina fac cu ochiul trecătorilor. Agenţii de la Poliţia Locală au observat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o lădiţă cu aceste flori, scoase chiar din sensul giratoriu.
Din informaţiile martorilor, se pare că un bărbat şi o femeie au vrut să ia „frumosul” şi la ei acasă, dar au părăsit locul cu puţin înainte de sosirea poliţiei. Cei doi nu au fost identificaţi imediat.
La nici o oră mai târziu, agenţii Poliţiei Locale au fost solicitaţi în zona Străzii Erupţiei, pentru că acolo la mare căutare erau… capacele de canalizare. În urma verificărilor a fost constatată lipsa a două capace de gură de canal şi trei capace de la apa pluvială.
Alte patru capace erau ridicate pentru a fi sustrase. În acest caz, făptuitorii sunt patru persoane din comuna Poiana Câmpina. Doi indivizi au fost prinşi pe loc, un altul ulterior şi al patrulea a fost căutat în localitatea Bobolia.
Nu este exclus ca autorii tentativei de sustragere a lalelelor să fie originari tot de pe undeva din afara municipiului. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co