Actualitate

Bani pentru proiecte

Municipalitatea câmpineană a pregătit bani pentru diverse proiecte culturale, sociale şi sportive.

Dacă aveţi de gând să veniţi în ajutorul tinerilor şi nu numai, cea mai uşoară cale este cea care vă permite depunerea de proiecte la administraţia locală, ideile dumneavoastră putând să fie finanţate pentru a prinde viaţă. Conform Legii nr. 350/2001, Primăria Câmpina a făcut o cerere de proiecte pentru activităţi culturale, educative şi sportive. Asociaţiile, fundaţiile şi cluburile sportive au depus dosare pentru diferite acţiuni. „Şi în acest an, Consiliul Local a aprobat o sumă de 150.000 de lei pentru finanţarea acestor proiecte, sumă împărţită în 30.000 de lei pentru proiecte culturale şi 120.000 de lei pentru activităţi sportive”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Interes sporit
Faţă de anul trecut, când au fost şapte solicitări, anul acesta au fost depuse la administraţie 18 proiecte pentru diferite domenii. Se pune accent pe sport prin competiţii de handbal, fotbal, ciclism şi înot. De asemenea, sunt proiecte de comunicare şi socializare, de pictură, dans sau orientare profesională pentru tinerii care termină liceul. „Sunt proiecte diverse, foarte multe, din care comisia are ce să aleagă. Sper să mai mărim suma de bani pentru că merită puse în practică, deoarece se adresează mai multor categorii de vârstă”, a mai spus primarul Horia Tiseanu.
Anul acesta, două proiecte au fost respinse pentru că cererile au fost depuse după termenul stabilit. Prin cele rămase, câmpinenii vor putea fi implicaţi în activităţi de tot felul, care să le coloreze viaţa şi timpul liber.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co