Actualitate

Furau din şcoli şi spitale

Furturile din locuinţe, şcoli şi spitale au devenit principala ocupaţie a cinci prahoveni, care luau tot ce le pica în mână atunci când erau în „misiune”.

Este vorba despre un grup infracţional care a picat în mâna oamenilor legii şi au fost duşi în faţa procurorilor în cursul săptămânii trecute.
La ultima spargere dată, cei în cauză au plecat cu două camere de supreveghere, de la o unitate de învăţământ, pe care, ulterior, le-au vândut amatorilor de chilipiruri. Din fericire, poliţiştii au dat de urma lor şi, la începutul săptămânii trecute, au descins în Nedelea, la locuinţele membrilor grupării, efectând mai multe percheziţii.

Bunuri de provenienţă îndoielnică
În timpul descinderilor, oamenii legii au  găsit mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni: camere de supraveghere, materiale feroase, recipienţi pentru combustibil auto şi obiecte de îmbrăcăminte. Bunurile respective au fost ridicate în vederea cercetărilor.
“Poliţiştii au reţinut cinci persoane. Până în prezent, în sarcina acestora au fost reţinute trei infracţiuni de furt calificat, prin comiterea cărora s-a creat un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei”, a declarat agentul principal Raluca Brezeanu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Prahova.
Cei cinci suspecti de spargeri au fost retinuţi, deocamdată fiind suspectaţi de implicarea în trei infracţiuni de furt, dar este posibil ca numărul faptelor comise să fie mult mai mare, preferate fiind instituţiile de învăţământ şi cele medicale.
Din ancheta poliţiştilor a reieşit că aceştia au început să dea spargeri din vara anului trecut. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co