Cultura

Frecvenţa sufletului

frecventele-sufletuluiStarea de bine şi de linişte sufletească poate fi indusă. Cum? Cu ajutorul muzicii spirituale, a unui discurs bine pregătit, cules din activităţile cotidiene şi frumoase poveşti de viaţă.

Asta au dorit să demonstreze Gabriela Cristina Hlusak şi cunoscutul meloterapeut Gheorghe Iovu în cadrul unui seminar “Theta Healing” susţinut, săptămâna trecută, în sala Centrului Cultural “Aurel Stroe” din staţiunea Buşteni. “Totul începe de la nivelul sufletului; dacă avem acea pace sufletească în interiorul nostru, este bine. Dacă suntem sincronizaţi cu acea energie divină a universului şi înţelegem modul modul în care am fost creaţi, înţelegem corpul nostru, înţelegem energia aerului, a apei, a focului, a pământului şi lucrăm cu aceste energii în mod natural, viaţa e mai senină,  mai liniştită”, a explicat Gabriela Cristina Hlusak. Aceasta este stabilită în Statele Unite ale Americii şi susţine astfel de seminarii cu mare succes în întreaga lume. Cursurile acesteia oferă participanţilor o mare cantitate de informaţii ştiinţifice, materiale educaţionale dar şi o experienţă practică impresionantă printr-o abordare concretă şi operativă, bazată în primul rând pe exemple din viaţă.

Explicaţii
“Theta Healing” este o tehnică creată de Vianna Stibal, care permite identificarea, îndepărtarea şi înlocuirea rapidă a blocajelor, dar şi reprogramarea unei minţi conştiente. Conform maeştrilor în domeniu, această tehnică mai puţin cunoscută publicului larg ajută la a recrea realitatea şi alegerea lumii în care doreşti să trăieşti, schimbând şi rescriind sentimente şi convingeri. Invitat de onoare, meloterapeutul Gheorghe Iovu şi-a prezentat ultimele creaţii muzicale încercând să demonstreze că piesele sale au un efect extrem de benefic asupra ascultătorilor.
“Facem ceva pentru locuitorii Buşteniului şi pentru cei care au venit de afară, cu o muzică de suflet, o muzică adresată sufletului şi numai sufletului”, a declarat Gheorghe Iovu.
Muzica spirituală şi discursul maestrei Hlusak şi-au făcut repede efectul asupra celor prezenţi în sală. Participanţii au fost foarte încântaţi de experienţa rară pe care au avut ocazia s-o trăiască timp de aproape patru ore. Adrian BURCEA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co