Sport

Fotbal prahovean

c.goagaLiga B Prahova, Seria Est, Etapa a X- a
Soarta meciului rezolvată în zece minute !
Carpaţi Mefin Sinaia – Avântul Tomşani 7-1 (1-1)
Stadion: „Mefin” din Sinaia; Spectatori: aproape 100.
Au marcat: Petrescu (min. 18), Costin Goagă (min. 49 – penalty, 54 şi 59), Ovidiu Gheorghe (min. 55 şi 57), Popovici (min. 90) – pentru Carpaţi Mefin şi M. Juju (min. 23 – penalty) – pentru Avântul Tomşani
Au arbitrat: Răzvan Ioana (Câmpina) – la centru, ajutat de Alexandru Vereu (Filipeştii de Pădure) şi Eduard Pârâianu (Nedelea).
Observator : George Andrei (Ploieşti).
Carpaţi Mefin Sinaia: Dogaru-Brânzea, Petrescu, Ante, Davidoiu (min. 79, Prioteasa), Ardelean, Pricop (min. 28, Jugănaru), Lăban, Goagă (min. 84,Popovici), Cârstea, Ov. Gheorghe (min. 83, Ştefănică). Antrenor: Ionuţ Hogea.
Avântul Tomşani: Vişan – Emil Andrei, Câmpeanu, N. Juju (min. 64 Tache), Banu, A. Lixandru, Bălănoiu (min. 46 Popescu), M. Juju, Buduleanu, P. Marin, M. Ion (min. 68 Ad. Marin).
Antrenor: Marin Constantin.
Jucătorul meciului: Costin Goagă (vezi foto).
Stadionul „Mefin” din Sinaia a fost, sâmbăta trecută, gazda unuia dintre derby-urile etapei, protagonistele acestei dispute fiind „porumbeii” sinăieni, neînvinşi de la intrarea în luptă, şi ocupanta locului 4, Avântul Tomşani.
Plecată practic din etapa a VII-a şi suportând un handicap de 18 puncte, formaţia din Sinaia este de neoprit şi „calcă” totul în picioare, victime fiind echipele din fruntea clasamentului.
Conform situaţiei din clasament, până la locul secund, care asigură promovarea în prima ligă a fotbalului prahovean, mai sunt de recuperat 8 puncte cea ce face ca evoluţia echipei să fie demnă de remarcat.
Partida contra ocupantei locului patru a fost dominată de la un capăt la altul, cu toate că în prima repriză scorul a fost egal.
A venit repriza secundă şi în interval de 10 minute, sinăienii s-au dezlănţuit, marcând 5 goluri şi soarta partidei a fost rezolvată, cel mai bun jucător fiind Costin Goagă, căpitanul echipei, care a reuşit un hat-trick chiar cu o zi înaintea sărbătoririi naşterii sale.
carpati-mefinA fost un cadou pe măsura valorii iar coechipierii au fost alături de el pe tot parcursul jocului şi după, sărbătorindu-l aşa cum se cuvine. La mulţi ani, Costine şi multe, multe evoluţii ca acuma !
Scorul final a fost de 7-1 şi prin această victorie gruparea pregătită de Ionuţ Hogea „suie” vertiginos în clasament, iar cu cele 12 puncte cumulate se instalează pe locul 10 în clasament.
Următorul joc al „porumbeilor” va fi miercuri 14 octombrie, de la ora 15. 00, pe stadionul „Mefin”, în Cupa României, ediţia 2010/2011-faza judeţeană, adversară fiindu-i echipa CS Cornu, după care, în week-end-ul ce urmează, Carpaţi Mefin se deplasează la Vălenii de Munte pentru confruntarea cu formaţia locală, meci contând pentru etapa a XI-a. Mult succes!

Fotbal în sală
„Cupa Alexandros” se află în plină desfăşurare.
La Buşteni, în ultima zi din săptămâna ce a trecut, Sala sporturilor din vestita staţiune montană a fost gazda puternicului turneu de fotbal în sală, dotat cu „Cupa Alexandros”-ediţia 2009, competiţie ce se află la a treia etapă.
Partidele din această rundă au fost viu disputate şi extrem de spectaculoase, cu răsturnări de scoruri şi surprize de proporţii.
După ce, în etapa a II-a, echipa Trestiei reuşise o victorie zdrobitoare (7-1) contra Silvei, una din favoritele întrecerii, iată că în a treia etapă formaţia Griviţei care suferise numai înfrângeri, a reuşit să furnizeze surpriza zilei, învingând cu scorul de 3-1 pe Trestiei, după ce a fost condusă cu 1-0 de aceasta.
În primul joc, formaţia Poiana Ţapului s-a impus cu scorul de 8-5 în faţa Zamorei, iar derby-ul etapei, Alexandros – Silva, urmând a se disputa în cursul acestei săptămâni.
Dar iată rezultatele înregistrate în acestă întrecere:
Etapa I-a: Alexandros-Griviţei 10-4; Zamora-Silva 3-16; P. Ţapului-Trestiei 4-10; Etapa a II-a: Trestiei- Silva 7-1; P. Ţapului- Griviţei 4-1; Alexandros- Zamora 17-4; Etapa a III-a: Zamora- P. Ţapului 5-8; Trestiei- Griviţei 1-3.
După trei etape, clasamentul se prezintă astfel :
Alexandros    6 puncte (2 jocuri)
Trestiei    6 puncte (18-8) (3 jocuri)
P. Ţapului    6 puncte (16-16) (3 jocuri)
Silva        3 puncte (2 jocuri)
Griviţei    3 puncte (3 jocuri)
Zamora    0 puncte (3 jocuri)

fotbal-salaClasament Liga A Prahova (după 11 etape)
1. Intersport Plopeni        31 puncte
2. Avântul Măneciu        25 puncte
3. Victoria Fântânele        25 puncte
4. Petrolul II Ploieşti        22 puncte
5. ASO Slănic            21 puncte
6. CS Băneşti Urleta        18 puncte
7. Unirea Câmpina        18 puncte
8. Petrolul ‘95 Ploieşti            17 puncte
9. Caraimanul E. A. Buşteni        16 puncte
10. CS Ceptura            14 puncte
11. Cheile Doftanei Brebu        13 puncte
12. CS Brazi                13 puncte
13. Artsani Păuleşti            12 puncte
14. Podgoria Vadu Săpat        11 puncte
15. Voinţa Bălţeşti            11 puncte
16. Tineretul Tomşani            10 puncte
17. Unirea Urlaţi              6 puncte
18. Gloria Vâlcăneşti              3 puncte
Notă: Echipa Progresul Aluniş a fost exclusă din campionat, în locul acesteia fiind admisă formaţia Unirea Urlaţi, meciurile acesteia din primele 6 etape omologându-se cu scorul de 3-0 în favoarea echipelor adverse.Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co