Actualitate

Inaugurare Clubul Pescarilor Câmpina

pescari-5Împătimiţii pescuitului se pot bucura pentru că astăzi a fost inaugurat sediul Clubului Pescarilor şi al Iubitorilor de Natură din municipiul Câmpina. Un club aşteptat de foarte mult timp. Ideea exista de 10 ani, a urmat un impuls din partea tinerilor pescari şi s-a materializat abia în luna martie a acestui an, moment în care a fost găsit spaţiul pentru sediu, acesta suportând timp de 6 luni lucrări de modernizare şi reamenajare. După ce l-au înfiinţat cu mijloace financiare relativ modeste şi de-abia s-a făcut primul pas, fondatorii acestuia sunt plini de optimism şi deja au în plan mai multe proiecte.
Tiberiu Ionescu-Balea, preşedintele clubului: „Avem gânduri mari, inclusiv de a concesiona un luciu de apă undeva în zona oraşului, vrem să atragem tineret, copii dacă se poate, care, decât să se ducă să bată mingea sau ştiu eu ce alte prostii să facă, ar fi bine să vină pe aici, că pescuitul este o activitate plăcută şi ar învăţa să lege un cârlig şi să facă o montură pentru pescuit, ar merge cu noi la diversele ieşiri şi partide pe care le plănuim, iar ideea şi mai grozavă este că, dacă vom lua amploare, putem să începem nişte colaborări şi nişte vizite reciproce cu cluburi din ţară şi străinătate, pe bază de reciprocitate, noi le asigurăm cazare şi masă, ei la fel, şi posibil ca, în câţiva ani, acest club să capete o amploare pe care poate noi acum nici nu o gândim.”
Fiind o asociaţie non-profit, toate sumele care vor intra în conturile acestui club se vor cheltui strict pentru plata chiriei şi a unui angajat. Cei care vor să devină membri trebuie să se prezinte, începând de luni, 12 octombrie, la sediul clubului, după-amiaza, între orele 16.00 şi 19.00, unde vor completa o cerere, vor primi o copie după statutul clubului şi regulamentul de organizare internă şi vor achita o taxă de înscriere de 20 de lei, primind în schimb un carnet de membru. Separat de aceasta, în fiecare lună, vor trebui să contribuie cu o sumă modică de 10 lei. În plus, vor beneficia de anumite facilităţi. Sincron Tiberiu Ionescu-Balea: „Membrilor li se va facilita obţinerea acelui permis de pescuit al ANPA, deci noi ne vom ocupa, la solicitarea membrilor, de procurarea acelui permis care costă 30 de lei.”
La inaugurare, au participat iubitori ai datului cu undiţa şi oficialităţi ale municipiului Câmpina. Nu a lipsit nici primarul Horia Tiseanu, care a promis că va lua în calcul şi Clubul Pescarilor atunci când se va face programul de finanţare din fondurile Primăriei pentru activităţile sportive de anul viitor.Andreea STEFAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co