Sport

Fotbal

SDC12787Liga a II-a, Seria I
Brezenii au ajuns pe penultimul loc!
Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2 (1-1)
Stadion: „Parc” din  Breaza.
Spectatori: peste 200
Au marcat: Vasilescu (min. 34) – pentru gazde, Ferfelea (min. 26 – din penalty) şi Curelea (min. 90+3) – pentru oaspeţi
Tricolorul Breaza: Oghinciuc – Samson, Petcu, Apostol (min. 79, Moroiţă), Olteanu, Negotei, Turiac (min. 60, Liuba), Câţă, Marinescu, Vişan (min. 71, Dascălu), Vasilescu.
Antrenori: Florin Stancioiu şi Costin Plăvache.
Sportul Studenţesc: Viciu – Ciupe, Patriche, Lung (min. 35, Ghingă), Farmache, Irimia, Cruceru, Lungu (min. 46, C. Gheorghe), Cheţan, Ferfelea, Curelea (min. 90+3, Secăreanu).
Antrenor : Tibor Selymeşi
Au arbitrat: Eugen Roşu (Dobeni – Valcea)- la centru, ajutat de asistenţii Adrian Udrea (Târgu – Jiu) şi Mihaela Popescu (Târgu – Jiu).
Observatori FRF: Corneliu Groza (Iaşi) şi Attila Kanyaro (Tg. Mureş).
Jucătorul meciului: Costin Curelea.
Vremea ideală pentru fotbal a adus, sâmbăta trecută, peste 200 de spectatori pe terenul din centrul oraşului Breaza, veniţi să asiste la prima victorie a echipei locale, după 8 etape în care i-a dispărut gustul.
De data aceasta, adversară le-a fost formaţia bucureşteană Sportul Studenţesc, una din aspirantele la promovare în primul eşalon al fotbalului românesc, venită cu dorinţa de a smulge măcar un punct adversarei, o formaţie avidă după puncte.
Partida a debutat cu atacuri în trombă ale grupării brezene, dar aceasta a dat peste o apărare bine organizată a studenţilor bucureşteni care au răspuns prin contraatacuri rapide si foarte periculoase.
Prima fază importantă a meciului a fost în min. 5, când fostul brezean, Cheţan, a pătruns pe partea stângă, a şutat spre poarta lui Oghinciuc, mingea fiind deviată, în ultimă instanţă, de Apostol, în afara terenului.
Contrar cursului jocului, scorul este deschis de oaspeţi, prin Ferfelea, în minutul 26, din penalti, urmarea unui henţ comis de Petcu.
Trupa lui Florin Stăncioiu revine în atac şi, în minutul 34, atacantul Vasilescu stabileşte egalitatea printr-o lovitură cu capul în urma cornerului executat magistral de Câţă şi speranţele în tabăra Tricolorului au renăscut din nou.
Jocul a fost, în continuare, echilibrat, iar fazele de poartă se succedau cu repeziciune dintr-un careu în celălalt, cea mai clară situaţie de a marca a avut-o gazdele, spre finalul jocului, prin Petcu, care a reluat mingea din careul mic peste poartă!
Şi, cum ocaziile în fotbal se răzbună, cei care reuşesc să înscrie sunt studenţii bucureşteni, prin Curelea, în ultimul minut al prelungirilor, acesta trimiţând balonul cu capul în plasa porţii brezene, în urma şutului-centrare expediat de Patriche.
A fost „bomboana de pe tort”, iar formaţia din Breaza se afundă tot mai adânc în subsolul clasamentului, ocupând, actualmente, penultimul loc al clasamentului, fiindu-le foarte greu să părăsească această zonă fierbinte.

Pilotul sinăian Claudiu David s-a remarcat în Austria
Săptămâna trecută, valorosul pilot sinăian de raliuri Claudiu David s-a întors de la un important concurs internaţional claudiu-dce a avut loc în Austria.
Făcând pereche cu Mihaela Beldie, co-driver-ul său, Claudiu David (vezi foto) a luat startul la ediţia 2009 a „Raliului Waldviertel”, fiind o întrecere internaţională din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri al Austriei.
Trebuie să precizez că lipsa unor sponsori din ţară a făcut ca echipajul David-Beldie să nu poată participa la întrecerile Campionatului Naţional de Raliuri al României, ediţia 2009, concurând la diverse întreceri peste hotare. Mai mult, ajutorul financiar a venit din partea firmei Topp Cars din Ungaria, cea care se ocupă de pregătirea maşinii de concurs al cuplului David-Beldie, un Mitsubishi Lancer Evo IX N4.
După victoria din Ungaria, a urmat întrecerea din Austria, Claudiu fiind prezent şi în 2006, şi 2007, la startul Raliului Waldviertel, acum înscriindu-se peste 130 de concurenţi.
După prima zi de concurs, pe primul loc s-a clasat Raymond Bauschlager, iar pe locul trei Claudiu David, în urma sa situându-se Manfred Stohl, fost campion mondial la grupa N, care lupta pentru titlul de vicecampion al Austriei. Dar, în ziua a doua de concurs, maşina lui Claudiu nu a mai funcţionat la parametrii normali, pierzând orice şansă de a se menţine pe podium, clasându-se, în final, pe un onorabil loc 12, din 73 de echipaje, care au reuşit să încheie cursa.
Clasament Liga A Prahova (după 15 etape)
1.Intersport Plopeni        41 puncte
2.Avântul Măneciu        34 puncte
3.Victoria Fântânele        29 puncte
4.Petrolul II Ploieşti        27 puncte
5.ASO Slănic            25 puncte
6.CS Băneşti Urleta        24 puncte
7.Unirea Câmpina        24 puncte
8.CS Ceptura            23 puncte
9.Caraimanul E.A.Buşteni    21 puncte
10.Cheile Doftanei Brebu    20 puncte
11.CS Petrolul ‘95 Ploieşti    19 puncte
12.Artsani Păuleşti        18 puncte
13.CS Brazi            17 puncte
14.Podgoria Vadu Săpat    15 puncte
15.Unirea Urlaţi        15 puncte
16.Tineretul Tomşani        15 puncte
17.Voinţa Bălţeşti        15 puncte
18.Gloria Vâlcăneşti          4 puncte
Notă: Echipa Progresul Aluniş a fost exclusă din campionat, în locul acesteia fiind admisă formaţia Unirea Urlaţi, meciuirile acesteia din primele 6 etape omologându-se cu scorul de 3-0 în favoarea echipelor adverse.

Clasament Liga B Prahova, Seria Est
(după 14 etape)
1.Progresul Drăgăneşti        40 puncte
2.Tinereţea Izvoarele        31 puncte
3.CS Blejoi            28 puncte
4.Progresul Bucov        27 puncte
5.Unirea Tricolor Lipăneşti    24 puncte
6.Voinţa Ciorani        20 puncte
7.Voinţa Măgurele        20 puncte
8.Avântul Iordăcheanu        19 puncte
9.Carpaţi Mefin Sinaia        19 puncte
10.Avântul Tomşani        19 puncte
11.Viticultorul Dârvari        19 puncte
12.Juventus Ploieşti        19 puncte
13.Voinţa Vadu Părului        16 puncte
14.Gloria Plopu        16 puncte
15.Ştiinţa Albeşti        12 puncte
16.Viitorul Fulga        12 puncte
17.AS Vălenii de Munte        11 puncte
18.AS Podenii Noi          8 puncte
Notă: Partida Gloria Plopu – Carpaţi Mefin Sinaia din etapa a 13-a (pe teren 6-3), a fost omologat cu scorul de 0-3.

Clasament Liga B Prahova, Seria Vest
(după 14 etape)
1.CS Floreşti            42 puncte
2.Prahova Nedelea        30 puncte
3.Real Rio Cocoşeşti        28 puncte
4.Petrolul Băicoi        25 puncte
5.Intersport Călineşti        23 puncte
6.CS Şirna            21 puncte
7.DERO Ploieşti        20 puncte
8.CS Cornu            18 puncte
9. Flacăra Mălăieşti        17 puncte
10. Brădetul Ştefeşti        17 puncte
11. Gloria Ologeni        15 puncte
12. Luceafărul Drajna        13 puncte
13. Victoria Bordeni        12 puncte
14. CS Valea Doftanei        11 puncte
15. Voinţa Vărbilău          9 puncte
16. Gloria Odăile          9 puncte
17. Unirea Cocorăştii Colţ      7 puncte
Notă: Echipa Flacăra Filipeştii de Târg a fost exclusă din campionat, rezultatele din întâlnirile anterioare anulându-se conform Regulamentului AJF.Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co