Actualitate

Fostul preot Cristian Pomohaci canta la zilele unei comune prahovene

Fostul preot Cristian Pomohaci, protagonist al mai multor scandaluri de răsunet, fiind acuzat de pedofilie și de evaziune fiscală, este invitat să cânte la Zilele Comunei Măgurele din Prahova.

Pe afișul evenimentului apar fotografia și numele lui Cristian Pomohaci în lista de invitați care vor cânta la Zilele Comunei Măgurele, care vor avea loc în acest weekend.

Cristian Pomohaci este cercetat penal pentru evaziune fiscală de către procurorii Parchetului General. Acesta a fost audiat miercuri, 23 mai, la Parchetul General. Fostul preot este acuzat că ar fi închiriat unsprezece imobile şi ar fi declarat venituri mai mici decât în realitate. Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la peste 130.000 de lei.

Procurorii Parchetului General au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Cristian Pomohaci pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

Fostul preot a fost prins și într-un scandal sexual de amploare, fiind cercetat de polițiști pentru că ar fi cerut favoruri sexuale de la un adolescent de 17 ani. Înregistrarea unei discuții dintre tânăr și Pomohaci, care conține detalii șocante, a fost făcută publică la acel moment. Familia fostului preot acuza că scandalul a fost doar o înscenare pusă la punct de tânărul care voia bani.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co