Social

Formare în industria petrolieră

Organizaţia Patronală Unipet a lansat, săptămâna trecută, proiectul pe fonduri europene denumit Formarea profesionala si promovarea noilor tehnologii pentru angajaţii din domeniul petrolului şi gazelor.

Astfel, Unipet, în colaborare cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, va instrui 860 de angajaţi în domeniul petrolului şi gazelor. Doritorii vor avea posibilitatea să acceseze gratuit unul dintre cele 13 cursuri susţinute în cadrul proiectului. “Obiectivul proiectului îl constituie îmbunătățirea și perfecționarea competențelor profesionale ale specialiștilor în domeniul petrolului și gazelor, prin furnizarea unui program gratuit de formare profesională”, a declarat managerul proiectului, Daniel Răduță. “Acesta este primul proiect desfășurat de Unipet, care are 21 de membri, firme care acționează în domeniul petrol și gaze. S-a angajat în acest proiect pentru că a dorit să creeze o platformă informațională de instruire la distanță, a facilitat contactul între membrii organizației și toți angajații din domeniul petrol și gaze”, a declarat directorul de marketing Monica Iliescu.
Acesta este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Astfel, valoarea totală a proiectului este de peste 5, 8 milioane de lei, dintre care mai bine de 4,8 milioane de lei din fonduri europene, şi restul din bugetul naţional şi contribuţia Unipet. Cursurile vor ţine 34 de luni şi deja 500 de persoane au aplicat. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co