Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Fonduri de la Buşteni pentru Andreea Dumitran

fonduri-pentru-andreea-dumitranCazul Andreei Dumitran, fetiţa din Câmpina căreia medicii i-au descoperit o tumoare la creier, nu a rămas fără ecou după ce a fost prezentat de săptămânalul „Valea Prahovei”. Primarul din Buşteni a început o acţiune caritabilă chiar în noaptea de Revelion şi a reuşit să strângă 7.100 de euro pentru micuţă.

Banii au fost înmânați familiei la întoarcerea din Germania, acolo unde Andreea a urmat un tratament. „Niciodată nu este prea târziu! În seara de Revelion, împreună cu oamenii de afaceri care au sărbătorit la Castelul Cantacuzino, am reuşit să strâng o sumă importantă de bani pentru Andreea. Ne-a impresionat articolul din ziarul Valea Prahovei şi cum Buşteniul este izvor de solidaritate, am reuşit şi de această dată să oferim o mână de ajutor. Şi eu am copii, iar când m-am întâlnit cu tatăl fetiţei mă gândeam prin ce greutăţi trece. Îi doresc din tot sufletul Andreei multă sănătate şi o aştept într-un sejur, la hotelul meu”, a precizat primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin.
Multe emoții
Cu lacrimi în ochi şi cu emoţie în suflet, tatăl Andreei a primit cutia în care Lucian Bute a strâns bani de la oamenii de afaceri, pentru însănătoşirea fetei. „Eram în Germania când am citit pe site-ul ziarului articolulul despre acţiunea caritabilă organizată la Buşteni. Îi mulţumim domnului primar din suflet că ne-a ajutat. Andreea este bucuroasă că a venit acasă şi se simte mai bine. Este vioaie, veselă şi poate merge”, a spus Gabriel Dumitran. Înainte de a pleca la clinica din străinătate, Andreea abia se mai putea ţine pe picioare, sfăbise foarte multe kilograme şi era foarte obosită. Acum este mai bine și, datorită oamenilor cu suflet care au ajutat-o, se va întoarce în Germania pentru a face un RMN, iar atunci doctorii se vor pronunţa în privinţa evoluţiei sale. Cei care doresc să o ajute financiar pe fetiţă o pot face prin conturile deschise la Banca Transilvania. A. A.
Lei: RO21BTRL05901201U40273XX
Euro:RO93BTRL05904201U40273XX

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co