Actualitate

Festival dedicat unei marci de masina americane, proiectata de un roman

Este bine să ne amintim că suntem un neam care a dat lumii întregi multe valori, în toate domeniile!

În cazul de față este vorba despre industria automobilistică americană, care se mândrește cu marca Ford Mustang. Puțină lume știe însă că acest model celebru a fost proiectat de un român genial, pe nume Iosif Oros.

Tocmai pentru a marca acest lucru, orașul Sinaia găzduiește, astăzi și mâine, Mustang Fest, un eveniment dedicat maşinii americane cu care cei de peste ocean se mândresc de ani buni.

Părintele acestei frumoase maşini este Iosif Oros, care provine dintr-o familie de români din Bucovina subcarpatică.

Iubitorii căluţilor putere au ocazia să vină la prima ediţie a Mustang Fest care are loc astăzi şi mâine la Sinaia.

Frumoasele maşini vor putea fi admirate luni 02 iulie în curtea Casino Sinaia în intervalul orar 11:00 – 12:30 și în parcarea de la Telegondola – interval orar 12:30 – 14:00.

Pentru a face loc acestei frumoase manifestări circulația va fi oprită, mâine, 3 iulie 2018, pe Bulevardul Carol I (sens giratoriu Aosta – sens giratoriu Stația Petrom) și Strada Octavian Goga – până la Cimitirul Eroilor – interval orar (11:00 – 14:00). Circulația va fi oprită și pe Aleea Peleșului/Stradă Săniușului, între orele (14:00 – 16:00).

Este primul eveniment internațional organizat de Asociația Ford Mustang România, alături de clubul german „Generation 6 Ford Mustang S550 Group <est. 2015>”, în parteneriat cu Primăria Sinaia.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co