Cultura

Evenimente la Centrul Cultural din Sinaia

evenimente-la-centrul-culturalDe la melomani, până la pasionații de gastronomie, sinăienii sunt așteptați la Centrul Cultural „Carmen Silva”, pentru a se delecta în prezența unor virtuoși instrumentiști, sau pentru a prepara diverse specialități culinare.

Iubitorii muzicii clasice au asistat, la mijlocul săptămânii trecute, la Centrul Cultural „Carmen Sylva” din Sinaia, la concertul „George Enescu şi contemporanii”, susţinut de ansamblul „Remember Enescu”. Soprana Cristina Radu, alături de pianiştii Corina Răducanu şi Eugen Dumitraşcu, a interpretat partituri ale marelui compozitor și a fost răsplătită cu aplauze consistente de către cei prezenți.
„La concert au fost invitaţi toţi iubitorii de muzică de calitate, iar ansamblul i-a impresionat  pe cei prezenţi la eveniment”, a precizat directorul Centrului Cultural, Anca Hogea.

Arta gătitului
La instituţia de cultură sunt aşteptaţi şi sinăienii pasionaţi de gastronomie. Întâlnirea a fost programată, iar invitaţii vor fi întâmpinaţi cu diverse surprize culinare. ”Pe 25 februarie organizăm a doua întâlnire a membrilor clubului de gastronomie. Îi vom întâmpina cu un produs realizat de domnul Ştefan Varga, pentru că dorim să le facem o adevărată surpriză”, a mai adăugat directorul Centrului Cultural, Anca Hogea.
Şi luna viitoare va fi plină cu evenimente culturale.
Pe 1 martie, se organizezaă un mărţişor literar muzical, dar şi o expoziţie de felicitări a copiilor care se pregătesc la cercul de desen. În calendarul activităţilor mai sunt cuprinse seri culturale, concerte, dar şi spectacole de dans.Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co