Carmela Dragomir s-a născut la Câmpina, în urmă cu 42 de ani. Este recunoscută la nivel mondial ca specialistă în produse de cofetărie. A urmat numeroase specializări în Spania, Franţa şi Germania. Talentul ei a fost descoperit de către omul de afaceri Mihai Anastasescu, care ocupă locul 135 în revista „Forbes 500 miliardari”, împreună cu asociatul său, Emil Tufan. De curând, Carmela Dragomir a...
Pregătiri intense în cadrul Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism. Specialiştii din România vor participa la cel de-al XI-lea Salon Internaţional de Gastronomie de la Luxembourg, în cadrul căruia se va desfăşura şi Cupa Culinară Mondială. Lotul naţional de bucătari juniori ai României a efectuat primul antrenament oficial la Predeal. Cinci fete şi cinci băieţi au pregătit un meniu de preparate calde,...
De la melomani, până la pasionații de gastronomie, sinăienii sunt așteptați la Centrul Cultural „Carmen Silva”, pentru a se delecta în prezența unor virtuoși instrumentiști, sau pentru a prepara diverse specialități culinare. Iubitorii muzicii clasice au asistat, la mijlocul săptămânii trecute, la Centrul Cultural „Carmen Sylva” din Sinaia, la concertul „George Enescu şi contemporanii”, susţinut de ansamblul „Remember Enescu”. Soprana Cristina Radu, alături de...
Powered by themekiller.com watchanimeonline.co