Actualitate

Drumuri şi poduri, în insolvenţă

Societatea Drumuri şi Poduri nu mai fuzionează cu Dalkia, ci intră în insolvenţă.

Consilierii judeţeni au decis, săptămâna trecută, în cadrul  şedinţei extraordinare, intrarea în insolvenţă a Societăţii Drumuri şi Poduri Prahova. Decizia a fost luată în urma datoriilor mari acumulate, care se ridică la valoarea de 56 de miliarde de lei vechi. „S-a propus ca variantă şi fuziunea cu Dalkia, însă s-a ajuns la concluzia că cea mai indicată este cea de insolvenţă, cu reorganizare administrativă pe o perioadă de trei ani sau cât va hotărî justiţia, pentru că ea va stabili perioada de insolvenţă”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.
“Cred că este soluţia cea mai bună. Eu, personal, am solicitat în cadrul şedinţei anterioare o anchetă pentru a se stabili exact ce se petrece cu această societate. Insolvenţa este cea mai bună alegere”, a declarat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Adrian Semcu.
Din cauza datoriilor acumulate, Administraţia Financiară Ploieşti a decis, în luna martie,  să pună sechestru pe mai multe autoturisme şi pe două terenuri ale Societăţii Drumuri şi Poduri Prahova. M. B.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co