Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dragnea: Guvernul nu modifica prin OU codurile penale

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurări că Executivul nu va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală.

La finalul şedinţei CExN al partidului, liderul social-democrat a precizat că modificarea celor două acte se va realiza în Parlament, ”într-o dezbatere largă”. ”Guvernul nu are în intenţie să adopte ordonanţe de urgenţă pe modificarea codurilor penale. Această procedură începe în Parlament, într-o dezbatere largă. Sunt sigur că va fi la fel ca legile Justiţiei – şi cu muzică, şi cu antreu şi cu tot ce este nevoie. Ministrul Justiţiei nu a spus niciodată că Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă. A spus că dacă va fi cazul, ei sunt pregătiţi. Deci nu”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

În cee ce priveşte chestiunea abuzului în serviciu, el a explicat că în prezent există “mai mult de zece variante” şi a estimat că “membrii comisiei speciale pentru Justiţie ar trebui să ia toate variantele, să mai primească şi alte variante şi după o dezbatere serioasă să vină cu o variantă care să fie acceptabilă şi care să nu mai poată fi pusă în cârca nimănui”.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co