Actualitate

Doliul pe străzile Prahovei

Un tragic accident de circulație s-a petrecut săptămâna trecută, pe Drumul Național nr. 1 D, la intrare în localitatea Albeşti.

În urma incidentului, trei prahoveni şi-au pierdut viaţa.
Aceştia se întorceau din vacanţă, de la mare, şi mergeau spre Valea Prahovei.
Se pare că şoferul a fost cuprins de oboseală şi a adormit la volan. Asta a făcut ca maşina să intre pe contrasens şi să se izbească de un copac aflat pe marginea drumului. Pasagerii autoturismului, un barbat de 56 de ani din Buşteni şi un cuplu din Comarnic, au murit pe loc.
„Pe DN 1 D, pe direcţia Ciorani către Albeşti, un autoturism, fără urmă de frânare, a fost găsit cu partea din faţă în coliziune cu un copac. În urma accidentului, a rezultat decesul a trei persoane. Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs pe fondul oboselii, şoferul adormind la volan”, a declarat șeful Serviciului Poliției Rutiere Prahova, cms. șef Ştefan Crivăţ.

Zona morții
Locul de pe DN 1D în care s-a produs accidentul este cunoscut ca unul extrem de periculos, însă de data aceasta a fost vorba şi de ghinion.
“Este singurul copac pe o rază de câţiva metri buni. Au avut ghinionul să se izbească în el. Altfel cred că ar fi supravieţuit”, a declarat un martor.
Cele trei victime  au fost transportate la Serviciul de Medicina Legală Prahova, pentru necropsie.
Poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea acestui accident de circulaţie. M. B. u

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co