Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Doar sapte proiecte publice in Prahova finantate prin programul Regio 2014-2020

 

Doar pentru şapte proiecte publice din judeţul Prahova au fost semnate contracte pentru a primi finanţare prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, conform informaţiilor furnizate de ADR Sud Muntenia.

În cazul proiectelor ale căror beneficiari sunt firme private lucrurile stau mult mai bine, respectiv 45 de contracte de finanțare deja semnate, în special de întreprinderi mici și mijlocii. Banii vor fi folosiţi pentru dezvoltarea afacerilor sau pentru deschiderea unora noi. Cele mai multe sunt deja în implementare în municipiul Ploiești, însă există contracte semnate de societăți care vor dezvolta afaceri în mai multe orașe prahovene.

În ceea ce priveşte proiectele contractate până în prezent de către autoritățile publice și care vor fi implementate în județul Prahova, acestea se referă exclusiv la Axa 5 – Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, astfel că șase dintre cele șapte proiecte sunt destinate reabilitării de monumente sau de biserici, unul singur fiind destinat amenajării unui parc, la Băicoi.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co