Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Doamne, apara-ne: Ploiestiul, scena zilnica pentru accidente rutiere!

Nu au trecut nici câteva ore de când anunţam producerea în oraşul nostru a unui nou accident rutier! Ei bine, vă semnalăm acum producerea unui alt eveniment rutier în Ploieşti, de data aceasta soldat cu victime.

Accidentul, în care au fost implicate un autoturism şi un camion, a avut loc pe bulevardul Bucureşti, în zona Universităţii Petrol şi Gaze. Victimele, o femeie în vârstă de 56 de ani și un copil în vârstă de 3 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean cu multiple traumatisme.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieşit că impactul celor două autovehicule s-a produs ca urmare a  neasigurării la schimbarea direcției de mers.

Traficul rutier în zona unde s-a produs accidentul s-a desfășurat îngreunat aproximativ 30 de minute.

Tot astăzi, în cursul dimineţii, pe strada Mărăşeşti din Ploieşti două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului, o a treia, care se afla parcată pe trotuar, a fost avariată.

Mai târziu, pe Bulevardul Independenţei, în zona Muzeului de Artă, alte două autoturisme s-au tamponat, de data aceasta, potrivit reprezentanților Poliției Prahova, incidentul având drept cauză nepăstrarea distanței în mers.

Având în vedere că până la sfârştul zilei mai sunt destule ore, ne exprimăm speranţa că nu vom mai fi martorii altor evenimente de acest tip.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co