Actualitate

DN1 – periculos fără treceri de pietoni

accident-in-poiana-tapuluiOamenii sunt nevoiţi să traverseze neregulamentar
S-a grăbit să ajungă la maxi-taxi şi a sărit în faţa unei maşini care a izbit-o în plin. Este vorba despre o femeie care nu s-a asigurat înainte de a traversa Drumul Naţional nr. 1 şi a fost accidentată la intrarea în Poiana Ţapului. Imediat, la faţa locului, a sosit echipajul de pe ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri medicale şi a transportat-o la spitalul din Azuga.
Neatenţia ucide!
Accidentul s-a petrecut în faţa a zeci de persoane, care terminaseră programul la cele două fabrici din zonă şi aşteptau autobuzul. Din spusele martorilor, femeia a zărit, la un moment dat, microbuzul şi a fugit către el pe mijlocul drumului. A fost lovită de un autoturism care circula regulamentar. Îngrozit, şoferul, a povestit că nu a mai avut cum să evite impactul. Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă şi s-a trezit cu femeia pe capotă. „Veneam dinspre Sinaia, iar doamna stătea liniştită pe marginea drumului şi vorbea cu alte persoane. A văzut că vine maxi-taxi şi, pur şi simplu, s-a aruncat în faţa mea. Nu s-a asigurat, a alergat şi nu am mai avut cum să o evit. Noroc că mergeam încet şi am putut să frânez”.
Fără trecere de pietoni
Oamenii spun că sunt nevoiţi să traverseze DN1 neregulamentar, pentru că nu există nici o trecere de pietoni. Spun că zona este foarte periculoasă, deoarece se circulă cu viteză, însă cea mai apropiată zebră este la circa 900 de metri. „Locul este foarte periculos, pentru că maşina vine în staţie şi noi trebuie să traversăm DN1 pentru a ajunge la ea. De multe ori, nici vizibilitatea nu este foarte bună. Ar trebui să facă o trecere de pietoni”, a spus un martor. Din fericire, femeia care a fost lovită de maşină s-a ales decât cu câteva fracturi şi cu o spaimă pe cinste. „Am înţeles că are o fractură închisă la piciorul stâng  şi multiple contuzii, pe care o să le vedem la spital, la radiografie”, a spus Mihaela Greblă, asistentă la Ambulanţa Sinaia. Din cauza accidentului, traficul pe DN1 a fost blocat mai bine de o jumătate de oră. În tot acest timp, pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini. Adelina ANEI

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co