Actualitate

Moartea pe şosea, la Nistoreşti

accO tânără şi-a pierdut viaţa, alta se zbate între viaţă şi moarte, şi o a treia persoană a ajuns cu răni destul de grave în spital, în urma unui teribil accident produs pe Drumul Naţional nr. 1, pe raza localităţii Nistoreşti. Ce s-a întâmplat, exact? Se pare că fata care şi-a pierdut viaţa a scăpat Loganul de sub control, din cauza vitezei excesive, şi a intrat pe contrasens, acroşând uşor un Mercedes, pe care l-a aruncat într-un şanţ. Mai departe, Loganul a intrat în derapaj şi, în momentul în care era de-a latul drumului, a fost lovit puternic de un alt Mercedes, care circula către Câmpina.
„Veneam de la Sinaia, n-aveam viteză, nu încerc să mă disculp, 50-60 de km/h dacă aveam, din sens opus maşina cu două fete venea tare,extraordinar de tare, după aprecierea mea  peste 100 km/h, direct în mine, am virat dreapta şi m-a lovit în roata din spate.”
Imediat după producerea accidentului, au apărut echipaje de salvare, pompieri şi poliţie. Toţi au încercat să salveze viaţa celor două tinere. Una nu a mai avut, însă, nici o şansă.
Au existat şi persoane care au venit imediat lângă Loganul distrus, care au încercat să facă ceva. Din păcate, nu prea au avut ce. Au aşteptat apariţia forţelor specializate pentru intervenţii de acest gen.
Pompierii s-au chinuit puţin timp până au reuşit să o scoată pe tânăra aflată în viaţă dintre fiarele contorsionate ale maşinii. După ce victima a ajuns în ambulanţă, servanţii de pe descarcerare au trecut la tăierea Loganului, pentru a acc-1putea scoate trupul neînsufleţit al celeilalte tinere.
Şi poliţiştii au fost prezenţi în număr foarte mare pe Drumul Naţional nr. 1, la Nistoreşti. S-au făcut măsurători, fotografii judiciare şi s-au luat declaraţii. Deocamdată, nu s-au pronunţat în ceea ce priveşte cauza care a dus la producerea accidentului. Cercetările vor fi continuate. Cât timp s-a intervenit în zona unde a avut loc tragedia, circulaţia a fost întreruptă total, lucru care a dus la producerea de cozi. Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co