Turism

Distracţie la iarbă verde

turisti-la-munte-3Şi în acest weekend, mii de turişti au ales ca destinaţie Valea Prahovei. A fost nebunie în locurile de campare, acolo unde fiecare a încercat să-şi găsească o zonă bună pentru a se distra. Nici vremea schimbătoare nu a dat peste cap planurile petrecăreţilor. Pe ritmuri de house sau pe muzică populară, fiecare a dansat în aer liber şi tot ce a contat a fost buna dispoziţie. După dansuri şi cântări, petrecăreţii au luat o pauză… pentru un grătar. Domnii s-au ocupat de bucate, iar doamnele au stat la plajă. Pe grătare au sfârâit frigăruile, mititeii şi cârnăciorii. Toate au fost preparate cu multă atenţie, iar turiştii au întins apoi mese pe cinste. Spun că preferă să vină pe Valea Cerbului datorită peisajului, dar şi a aerului curat. Îşi creează aici tot confortul şi se relaxează pe cinste timp de două zile. Costurile nu sunt mari, iar distracţia este garantată.
„Este nemaipomenit! Să respiri o gură de aer curat este ceva extraordinar. Am venit cu familia, cu prietenii şi am adus şi lăutarii cu noi, ca să mâncăm cu poftă. Am încins o sârbă şi apoi am mâncat nişte cârnăciori.”
„Am pregătit pulpe, mici, cârnăciori şi, ca să se aşeze mâncarea, am şi dansat. Este foarte bine aici şi vom petrece până obosim. Era păcat să stăm acasă. Ne-am strâns mai mulţi prieteni şi am venit să ne distrăm.”
„Am pus pe grătar frigărui, piept de pui, cam ce am găsit prin frigider. Vremea este superbă, copiii se distrează, noi chefuim. Am pus la cale o adevărată petrecere în aer liber.”
„Nimic nu poate fi mai frumos decât un grătar la iarbă verde la munte. Ne-am strâns mai mulţi prieteni şi am zis să ne distrăm pe Valea Prahovei. Ne bucurăm că am prins vreme frumoasă şi că am putut face şi puţină plajă.”
Pe Valea Cerbului, muzica a răsunat până duminică seara. Turiştii s-au întors luni la lucru, însă vor reveni la munte, cu chef de petrecere,  weekend-ul viitor.
Adelina ANEI

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co