Invatamant

Diplome Rotary pentru elevii merituoşi

diplome-de-excelenta-rotary-2Prestigiosul club a premiat copii care excelează la învățătură și a lansat două noi concursuri destinate elevilor, respectiv unul de desen și unul de fotografie.

Clubul Rotary Valea Prahovei a acordat noi burse de excelenţă pentru elevii merituoşi. Rotarienii au transformat deja această manifestare de suflet într-o tradiţie, eforturile copiilor la învăţătură fiind, astfel, recompensate cu premii speciale. La Şcoala Generală din Poiana Ţapului, o elevă din clasa a V-a, a fost felicitată în faţa colegilor şi a primit un laptop performant şi o imprimantă.
Raluca Croitoru este un exemplu pentru ceilalţi tineri, deoarece are note mari şi s-a remarcat la mai multe concursuri şi olimpiade școlare. „Suntem foarte bucuroşi şi fericiţi că începem acest an rotarian cu decernarea unor burse de excelenţă pe care le acordăm cu suportul unui sponsor important din Sinaia. Aşa cum am făcut şi în anii trecuţi, noi încercăm, prin toate acţiunile, să fim cât mai aproape de cadrele didactice şi, în special, să-i îndemnăm pe copii să înveţe cât mai bine şi să aibe grijă de viitorul lor”, a precizat preşedintele Clubului Rotary Valea Prahovei, Mihai Totpal.
Conducerea instituției de învățământ şi profesorii sunt mândri de performanţele elevei. Cadrele didactice și colegii au asistat, emoţionaţi, la înmânarea diplomei şi au felicitat-o. „Sunt foarte fericită că Raluca a reuşit să realizeze astfel de performanţe. Este un copil deosebit, iar acest premiu l-a obţinut datorită mediilor mari”, a spus profesorul de matematică, Nicoleta Tudorache. „Sunt foarte emoționată și onorată că am fost premiată. Voi învăța la fel de bine și de acum înainte”, a promis Raluca Croitoru.
Clubul Rotary Valea Prahovei a oferit șapte diplome elevilor, în cursul săptămânii trecute. Totodată, a lansat două concursuri ce se vor desfăşura în 2010, respectiv unul de desen, pentru elevii claselor primare, şi altul de fotografie, pentru elevii clasele lor gimnaziale şi liceeni. În total, rotarienii vor acorda în acest an aproximativ 62 de premii, tinerii fiind astfel îndemnaţi să creeze şi să înveţe bine.Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co