Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dezordine în trafic, la Câmpina

actiune-politie-163 de sancţiuni contravenţionale în numai opt ore. Iată un aspect care vorbeşte de la sine despre „dezordinea” care domneşte pe străzile municipiului Câmpina.

Polițiștii de la Circulație din municipiul Câmpina au desfășurat, miercurea trecută, o acțiune de amploare pe arterele din oraș și din afara acestuia. Ei au fost sprijiniți şi de agenţi din Sinaia și i-au vizat pe conducătorii auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor ce traversau pe culoarea verde a semaforului. Acţiunea a durat până aproape de miezul nopţii și sancțiunile aplicate au constat în suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile şi amendă contravenţională în valoare de 240 de lei. Nu puţini au fost cei care, din grabă, au trecut printre pietonii care traversau neregulamentar.
„Sunt și șoferi care acordă prioritate de trecere pietonilor angajați în traversare, regulamentar, pe trecere de pietoni, dar avem și conducători auto care nu respectă această reglementare. Prima cauză de producere a accidentelor o reprezintă neacordarea priorității de trecere pietonilor”, a declarat ap. Marius Haidău, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutieră Prahova.

Rezultate negative
Agenţii din toată ţara au participat la această acţiune. Concluziile trase în urma acţiunii de control nu sunt deloc pe placul oamenilor legii. La nivelul municipiului Câmpina, au fost date, în total, 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 13.000 de lei, și au fost reținute zece permise de conducere.
„Totodată, am reținut două certificate de înmatriculare. Printre neregulile constatate s-au mai numărat nepurtarea centurii de siguranță, lipsa documentelor autovehiculului sau ale conducătorului auto, folosirea telefonului mobil în timpul conducerii autovehiculului…”, a explicat şeful Biroului de Poliţie Rutieră Câmpina, scs. Cornel Dăncescu. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co