Sanatate

DentActiv – servicii stomatologice de top

Centrul medical SanConfind din Câmpina, ce aparţine companiei Confind, a inaugurat segmentul medical DentActiv. 

De servicii stomatologice de înaltă calitate, cum sunt terapia şi chirurgia laser şi piezochirurgia, vor beneficia, în premieră, 1.200 de angajaţi Confind, dar şi familiile acestora, câmpinenii şi pacienţii din împrejurimi. „Multe dintre serviciile medicale pe care le vom furniza sunt de ultimă generaţie, iar garanţia calităţii serviciilor noastre merge până la garanţie pe viaţă pentru anumite lucrări, dacă vorbim de implant, spre exemplu”, a spus medicul dentist Titus Munteanu.
DentActiv a beneficiat de o investiţie de aproape 500 de mii de euro, bani ce includ atât spaţiul reamenajat cât şi aparatura de ultimă generaţie. La inaugurare au participat oameni de afaceri şi conducerea administraţiei locale câmpinene. De asemenea, s-a oficiat şi o slujbă pentru sfinţirea locului. Centrul medical SanConfind vine în întâmpinarea angajaţilor Confind şi al câmpinenilor cu personalul medical de o înaltă pregătire, ce activează în cele două cabinete DentActiv. Acesta este la dispoziţia dumneavoastră 24 de ore, din 24.

Calea progresului medical
Preşedintele Confind a mai pus, astfel, o cărămidă la temelia visului pe care îl are, acela de a aduce municipiului o clinică şi cabinete necesare oricărui domeniu medical. „Este un prim pas pe care îl facem în domeniul medical. Sper ca în perioada următoare să umplem acest Centru Medical SanConfind cu o serie întreagă de cabinete cu specialităţi diferite. Totul depinde de spaţiul pe care îl vom avea la dispoziţie. Nu dezvălui de acum prea multe, dar cu siguranţă vom avea o clădire nouă în care vom putea dezvolta orice”, a declarat Preşedintele Confind Câmpina, Ioan Simion. Centrul SanConfind se află pe Strada Progresului, nr. 20, iar cei interesaţi pot face programări la numărul de telefon 0371.444.660 şi pot afla mai multe detalii pe site-ul www.dentactiv.ro.
Diana ROMAN

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co