Sport

De vinerea trecută, arbitrul câmpinean Mihai Amorăriţei a promovat în Liga secundă a fotbalului românesc!

La 24 de ani, pe care îi va împlini în curând, arbitrul câmpinean Mihai Amorăriţei a promovat în Liga a II-a, după două cursuri intensive la care a participat în acest an la Mogoşoaia.
El a debutat deja în liga secundă, pe 4 mai, când a arbitrat jocul Concordia Chiajna – FC Snagov, scor 1-1, la care a fost observat de Marian Dorobanţu. În urma raportului favorabil al acestuia, dar şi a impresiei excelente create în rândul membrilor Comisiei Centrale, câmpineanul Mihai Amorăriţei a primit la finele săptămânii trecute confirmarea oficială, printr-o hotărâre a CCA, postată chiar pe site-ul oficial al Comisiei. Felicitări şi îi dorim să ajungă cât mai rapid în primul eşalon!
Pe lângă cei 7 centrali şi 15 asistenţi promovaţi în Liga 2, în urma Cursului Intensiv de Instruire şi Consolidare, Comisia Centrală a Arbitrilor a hotărât şi promovarea în cel de-al treilea eşalon a 6 arbitri şi 12 asistenţi din Liga 4, printre aceştia fiind şi asistentul prahovean Constantin Pantilimonescu. Toţi aceşti arbitri vor avea statut de “stagiari”.
“Doi promovaţi reprezinta un succes pentru toata lumea si, in primul rand pentru ei, deoarece au muncit, au arătat seriozitate în pregatiri, au trecut cu bine toate testele, fizice, teoretice, practice. Eu sper ca amândoi sa nu se opreasca aici, iar colegi de-ai lor sa le urmeze exemplu”, a declarat preşedintele CJA Prahova, Marian Deaconu. C. S.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co