Actualitate

De la 1 iulie, ploiestenii riscă să nu mai aibă gratuitate pe transportul in comun

Pensionarii ploieşteni, precum şi elevii şi studenţii riscă să nu mai beneficieze de transport gratuit în oraş, începând cu data de 1 iulie 2018.

Motivul? Lipsa bugetului SC Transport Călători Express (TCE), care nu a fost aprobat în şedinţa Consiliului Local al municipiului, pe fondul existenţei unor suspiciuni de furturi din cadrul societăţii.

În cadrul unei conferinţe de presă organizate, astăzi, primarul Adrian Dobre și directorul TCE, Nicolae Alexandri, au atras atenţia că pensionarii și elevii ploieșteni nu vor mai circula gratuit de la 1 iulie, dacă TCE nu primește bugetul.

Cei doi au explicat această situaţie spunând că în ședința Consiliului Local Ploiești de miercuri consilierii PSD-ALDE au blocat în mod voit bugetul societății de transport public din Ploiești, cu toate că proiectul HCL care viza bugetul instituției avea toate avizele necesare.

În replică, cei de la PSD și ALDE au spus că, după apariţia în presă a unei înregistrări audio cu angajați TCE care vorbesc despre cum se fură din combustibili și la ore suplimentare, nu doresc să gireze furtul banului public până când o anchetă a organelor competente nu va face lumină în acest caz.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co