Sport

Cupa Buştenarului la Schi Alpin

Competiţie acerbă pe pârtia Kalinderu din Buşteni. Toţi pasionaţii sporturilor de iarnă din staţiune s-au întrecut la Cupa Buştenarului la schi alpin, concurs care se organizează o singură dată pe an, cu prilejul Serbărilor Oraşului.

Deşi toţi concurenţii sunt amatori, ar putea participa cu succes la o competiţie pentru profesionişti. Mulţi, sunt veterani ai schiului alpin, iar tainele acestui sport le-au învăţat din copilărie. De fiecare dată când participă la Cupa Buştenarului la schi au emoţii mari, deoarece îşi reved vechii prieteni şi deapănă amintiri din tinereţe.
„Am aproape 80 de ani şi schiez de 70 de ani. Acest concurs este singura posibilitate să ne vedem şi să ne aducem aminte de anumite scene din tinereţe şi de concursuri. Într-adevăr, fiecare îşi dă silinţa să îşi subclaseze adversarul în concurs, însă în afara lui suntem ca o mare familie”, a povestit concurentul Alexandru Dumitraşcu. Traseul dificil, a fost coborât cu uşurinţă de veteranii schiului alpin din Buşteni, iar la sosire toţi au fost aplaudaţi şi felicitaţi de spectatori. Competiţia, organizată de administraţia locală, a devenit deja o tradiţie în staţiune, iar de la an la an, numărul concurenţilor este tot mai mare. Toţi schiorii au fost împărţiţi pe mai multe categorii de vârstă, iar la finalul Cupei Buştenarului, cei mai buni au primit din partea organizatorilor diplome, cupe şi premii în bani. A. A.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co