Actualitate

Cu stâlpii în mijlocul trotuarului

În Câmpina, au început lucrările preliminare pentru realizarea unei benzi de preselecţie necesare intrării la viitorul supermarket de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu şi acest lucru ar putea produce disconfort în trafic. Pentru a veni în întâmpinarea întrebărilor celor care trec prin zonă şi văd cum apar stâlpi în mijlocul trotuarului, primarul a explicat.
„Pe mijlocul trotuarului se montează nişte stâlpi de iluminat. Noi nu îi montăm acum pentru că nu ne-a venit o idee mai bună sau pentru că nu suntem cumva nepricepuţi, ci îi montăm pentru că, atunci când vom reabilita Bulevardul Nicolae Bălcescu, vom îngusta trotuarul cu 1,5 metri”, a declarat primarul Horia Tiseanu.
La vremea respectivă, stâlpii vor fi chiar la marginea bordurii. În urma lucrărilor de reabilitare a Bulevardului Nicolae Bălcescu, trotuarul de lângă stadion va fi îngustat, dar va fi lărgită partea carosabilă, necesară pentru crearea benzii de preselecţie către hipermarketul care se va ridica în apropierea Casei Tineretului. Atunci se va face o reabilitare a întregii zone a municipiului, inclusiv la nivelul spaţiului destinat pietonilor. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co