Actualitate

Schimbare de nume

Nu vor mai merge la Grădiniţa cu program normal şi program prelungit nr. 10, ci la Grădiniţa „Iulia Hasdeu”. În urma unei decizii a Inspectorului Şcolar General, educatoarele de la grădiniţa respectivă din Câmpina au fost nevoite să găsească un alt nume pentru unitatea de învăţământ. Şi, cum sunt în imediata vecinătate a Şcolii Generale „B. P. Hasdeu”, nu a fost greu de găsit noul nume, respectiv Grădiniţa „Iulia Hasdeu”.
„Acest nume se potriveşte foarte bine pentru municipiul Câmpina. Mai ales că Hasdeu este un nume reprezentativ pentru localitate şi ne-am gândit, având în vedere numele şcolii alăturate nouă, care ne este foarte dragă, că ar fi bine ca grădiniţa care pregăteşte elevii pentru aceasta, să se numească Iulia Hasdeu”, a declarat educatoarea Georgeta Savu.
Şi cum un astfel de eveniment nu poate trece neobservat, conducerea instituţiei a hotărât ca, pe 4 noiembrie, să facă o inaugurare oficială, la care să fie prezenţi toţi cei care au de-a face cu activitatea unităţii de învăţământ. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co