Actualitate

Reabilitare stradală în Câmpina

După o perioadă de coşmar, în care localnicii au fost nevoiţi să suporte disconfortul unor şantiere stradale, lucrurile au intrat în normal, odată cu recepţia arterelor respective.

Una dintre principalele preocupări ale administraţiei locale câmpinene, pentru anul 2010, a fost aceea de a investi în infrastructură, pentru a da oraşului faţa pe care o merită. Acest lucru a fost făcut pe mai multe artere de circulaţie, principale sau secundare. Oamenii au văzut cum este să locuiască pe o stradă care face parte din categoria de impozitare A. „Este mult mai bine, faţă de cum era înainte. Avem trotuare, avem canalizare. Este bine”, a spus un localnic. „Nu mai am motive să fiu supărat. Am fost, dar acum s-a reuşit rezolvarea tuturor problemelor. Sperăm să meargă bine lucrurile şi în continuare”, a spus un altul.
Nu mai puţin de şapte străzi au fost recepţionate în cursul zilei de 28 octombrie. Reprezentanţii primăriei, ai executantului, dar şi ai celor care au introdus tot felul de utilităţi pe arterele respective au mers împreună pentru a vedea cât de bine au fost făcute lucrările. Şi dacă acum lumea e mulţumită, rămâne de văzut cum vor sta lucrurile în perioada următoare, dorindu-se evitarea spargerii asfaltului pentru intervenţii la reţele de apă, gaze sau de la Electrica. „Deocamdată, recepţionăm şapte străzi, dar urmează să mai luăm în primire câteva, pe măsură ce se finalizează ultimele lucrări. Acum cetăţenii nu mai au probleme şi pot să plătească impozitele pentru această categorie”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Fără lucrări în perioada de garanţie
Oamenii sunt mulţumiţi, însă sunt conştienţi de faptul că nu toţi vecinii s-au racordat la reţeaua de canalizare şi, de aici, ar putea începe problemele. Şi se aşteaptă ca, la un moment dat, să apară tot felul de şanţuri prin asfaltul proaspăt turnat. Primarul câmpinean a cerut în mod deosebit ca străzile a căror recepţie a fost făcută zilele trecute să nu mai fie sparte, cel puţin în perioada cât sunt în garanţie. Numai că, după cum bine se ştie, mereu apar avarii, unde trebuie intervenit. Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co