Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Crucea de pe Caraiman sta sa se prabuseasca

Din păcate, emblematicul monument din munţii Bucegi, dedicat eroilor căzuţi în Primul Război Mondial, nu pare să mai prezinte interes pentru autorităţile statului român, aflându-se într-o stare avansata de degradare.

Cel puţin aşa reiese din imaginile şi informaţiile postate pe o reţea de socializare de un pasional al drumeţiilor montane.

În fotografie se poate observa cum bucăți mari de tencuială s-au desprins de pe soclul monumentului, întreaga zonă arată jalnic, iar degradarea este accelerată.

În comentariul postat de cel care ne readuce în atenţie monumentul emblematic se spune că “bucăţi mari (unele de câteva kg) din „tencuiala” de vreo 10 cm grosime sunt căzute în jur, în timp ce multe altele stau să cadă, iar apa musteşte peste tot. În plus, în partea de sus a imaginii se observă că apa se infiltrează în tencuială în loc să se scurgă pe unde trebuie.

Reamintim că, în urmă cu un an, un oficial din Ministerul Apărării Naţionale anunța că lucrările de reabilitare a Crucii Eroilor vor începe în primăvara anului 2018 şi vor fi finalizate cel mai probabil în anul 2019.

Din păcate însă realitatea din teren pare să fie total diferită.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co