Actualitate

Americanul care a sarit cu parapanta a fost gasit mort

Turistul american care a căzut miercuri dimineață cu parapanta de la Crucea Caraiman a fost găsit decedat de echipele de salvare care au pornit în căutarea lui.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a dispărut în cursul dimineții de miercuri, în jurul orei 9.00, și a fost reperat abia în jurul orei 16.00, în dreapta Crucii Caraiman, înfășurat în parapantă, după ce a fost căutat intens de un impresionant efectiv de pompieri, jandarmi și salvamontiști. În final, doi salvamontiști au reușit să ajungă cu elicopterul la trupul americanului, dar aparatul de zbor s-a retras întrucât condițiile meteo nu au permit coborârea cu troliul. Salvamontiștii au mers cu mașinile până la Piatra Arsă, iar de acolo pe jos pentru a recupera trupul neînsuflețit.

Reamintim că miercuri, în jurul orelor 09:00 în urma unui apel 112 un cetățean englez a sesizat faptul  împreună cu alte două persoane s-au lansat în zbor cu parapanta de la Crucea Caraiman către BușteniPârtia Calinderul. Din grupul celor lansați, un cetățean american, datorită curenților de aer, nu a ajuns la destinație absența acestuia fiind sesizată de cei doi care au aterizat la Bușteni, cel dispărut lansându-se ultimul.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co