Actualitate

Tanar de 35 de ani, mort la Blejoi dupa ce s-a taiat in geamul pe care l-a spart

Tragedie în localitatea prahoveană Blejoi, unde un tânăr de 35 de ani și-a pierdut viața în urma unui scandal între frați. Bărbatul a murit după ce s-a rănit într-un geam pe care l-a spart.

Incidentul a avut loc duminică noapte, în Blejoi, iar persoanele implicate sunt doi frați și un cumnat, care s-au luat la ceartă pe tema unor glume deplasate. După ce scandalul a degenerat, unul dintre ei a necesitat transportul la spital după ce s-a tăiat într-un geam pe care chiar el l-a spart. Rănile provocate de geamul spart i-au fost fatale. Astăzi, tânărul a decedat.

Scandalul ar fi fost declanșat de glumele deplasate ale cumnatului la adresa unuia dintre frați. În apărarea celui lezat ar fi sărit însă celălalt frate, care, pe fondul consumului de alcool, a vrut să îi aplice cumnatului o „corecție”, iar de aici totul a degenerat.

De frica celui care vroia să-i apere onoarea fratelui, cumnatul s-ar fi refugiat într-o cameră, însă tânărul în vârstă de 35 de ani a încercat să intre peste el, a spart geamul de la ușă, provocându-și astfel răni cumplite, respectiv o plagă în zona axilei, cu sângerare puternică, dar și plăgi în zona antebrațului și a hemitoracelui.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova. Tânărul rănit în geamul pe care chiar el l-a spart a fost transportat, duminică noapte, în șoc hemoragic la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, numai că, din nefericire, din cauza leziunilor cumplite, tânărul a decedat astăzi la spital.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-a petrecut tragedia. În plus, medicii legiști urmează să stabilească cum a survenit decesul.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co