Actualitate

Crimă la Fulga

Aburii alcoolului le-au luat mințile unor bărbați din comuna Fulga. Cei doi au băut la o cârciumă din localitate și au avut o discuție în contradictoriu care a dus la producerea unei crime.
După ce tinerii s-au luat la ceartă, spiritele s-au calmat, la un moment dat, și fiecare a plecat spre casa lui. Lucrurile rele, însă, nu aveau să se termine aici. Lovit în orgoliu, unul dintre bărbați s-a dus acasă la celălalt, pentru a-i cere socoteală.
Oaspetele neașteptat a primit, însă, câteva lovituri de cuțit în piept și s-a prăbușit într-o baltă de sânge. Corpul său neînsuflețit a fost găsit, ulterior, de vecini.
“A luat un băț și a intrat peste ei, acolo… L-a dat afară, dar el iar a intrat și i-a dat ei o palmă și abia atunci s-a întâmplat treaba, a declarat mama agresorului”, Zamfira Radu.
La fel povestesc şi vecinii care au auzit scandalul.
“A ieșit de la ei din curte până la grămada aia de acolo, de la margine, și acolo a murit. Cică de la bufet s-ar fi luat ei la scandal. A zis că trăiește cu nevasta lui, dar nu e adevărat. Era un băiat bun el, era un băiat liniștit și muncea foarte mult”, a declarat o femeie din localitate.

N-a avut nicio șansă
Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a fost lovit cu un cuțit cu lama de 19 cm, de mai multe ori în piept și în brațe. După ce l-a atacat, agresorul, în vârstă de 32 de ani, a plecat de acasă, dar nu a avut scăpare.
“Principalul suspect a părăsit domiciliul, dar ulterior a fost depistat de polițiști. Acesta a fost reținut și este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat”, a declarat agent de poliţie Raluca Brezeanu, din cadrul Biroului de Presă al IJP Prahova.
În urma gestului său, atacatorul și-a lăsat soția și cei doi copii fără ajutor.Raluca EPARU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co