Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Copiii se întrec la schi, la Sinaia

Cei mai mici schiori din România s-au întrecut într-un campionat numai al lor. Sinaia găzduieşte în această perioadă ambitii-mari-la-cso-sinaiaCampionatele Naţionale de Schi Alpin pentru juniori. La competiţia ce se desfăşoară pe pârtia Valea Dorului s-au înscris 18 cluburi sportive din toată ţara. Peste 200 de tineri au luat startul în concurs, pe două categorii de vârstă: 12-13 ani şi 14 – 15 ani.
Sportivii s-au antrenat intens înainte de a participa la cel mai important campionat stabilit în  calendarul Federaţiei Române de Schi şi Biatlon. Condiţiile de concurs au fost perfecte pentru schiori. Chiar dacă vântul a suflat, pârtia a fost bine bătută de administratori. Concurenţii au avut ceva emoţii înainte de a lua start-ul, însă susţinătorii i-au încurajat cum au ştiut ei mai bine de pe margine.
Sportivii au de parcurs două probe: slalom şi slalom special. Cei clasaţi pe primele trei locuri la fiecare categorie de vârstă vor fi premiaţi, într-un cadru festiv,  cu diplome, cupe şi medalii.
Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co