Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Constructia unui nou drum de acces catre centura de vest a Ploiestiului devine realitate

Consiliul Județean a finalizat un proiect important, care prevede construcția unui nou drum de acces către Centura de Vest a Ploieștiului.

Astfel, noul drum de acces care leagă hipermarketul Auchan și magazinul de jucării Jumbo de Centura de Vest a Ploieștiului va fi gata în curând.

Acesta este realizat prin parteneriatul Primăriei Comunei Blejoi și Consiliul Județean Prahova, investiția fiind susținută și de Ministerul Dezvoltării Regionale prin programul PNLD.

Prin intermediul paginii de Facebook, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, face următoarele precizări:

„Amenajarea drumului de legătură între DJ 156-DN1, Cartier Parc-Blejoi va fi finalizată până la sfârșitul lunii iulie. Drumul, de utilitate județeană, este realizat prin parteneriat al primăriei com. Blejoi cu Consiliul Județean Prahova, primind finanțare și de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin programul PNDL. Acesta va asigura fluidizarea traficului dinspre Ploiești spre zona comercială și Brașov. Menționăm contribuția foarte importantă a cetățenilor care au înțeles necesitatea acestui proiect și au donat terenurile avute în proprietate spre folosință publică.”

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co