Actualitate

Consilieri locali din Ploiesti, in vizita in China?

Mai mulți consilieri locali din Ploiești ar putea pleca în China, pentru a participa la “Târgul Internațional pentru Economie și Comerț de la Harbin – HTF 2018”.

Direcția Comunicare din cadrul Primăriei Ploiești a transmis astăzi reprezentanților mass-media convocarea Consiliului Local în ședință ordinară, în data de 30 mai.

Pe convocare se regăsesc două proiecte referitoare la deplasarea în China a unor consilieri locali pentru a participa la două evenimente programate să aibă loc în această țară.

Astfel, primul proiect prevede desemnarea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Ploiești în vederea deplasării în China la cea de-a 29-a ediție a “Târgului Internațional pentru Economie și Comerț de la Harbin – HTF 2018”, care va avea loc în perioada 9-21 iunie 2018.

Cel de-al doilea proiect, aflat tot pe ordinea de zi a ședinței de mâine, 30 mai, vizează desemnarea reprezentanților Consiliului Local care vor merge în China, de data aceasta pentru a participa la “Forumul Primarilor – CEEC 2018”, programat să se desfășoare în intervalul 7-12 iunie 2018.

Până în prezent, pe site-ul Consiliului Local nu au fost postate și expunerile de motive aferente proiectelor care figurează pe ordinea de zi a ședinței de mâine, astfel că deocamdată nu se poate vedea motivația din spatele propunerilor.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co