Cultura

Concerte pentru toate vârstele

Sâmbăta trecută, melomanii din Buşteni s-au putut bucura de un nou recital extraordinar susţinut în cadrul Stagiunii Muzicale 2012.   În colaborare cu Muzeul Naţional „George Enescu” din Bucureşti a avut loc un moment artistic susţinut de violonista Cristina Anghelescu şi pianistul Viniciu Moroianu, care au acceptat bucuroşi invitaţia de a reveni pe scena Centrului Cultural „Aurel Stroe” din localitate.
Programul a fost deosebit şi interpretat cu mare virtuozitatea de către cei doi artişti, iar publicul i-a răsplătit cu aplauze susţinute. Seria manifestărilor artistice a continuat luni, când prietenii buştenarilor de la Filarmonica Banatul din Timişoara, pianistul Sorin Petrescu şi Dorin Cuibaru la clarinet şi saxofon, au avut programat un concert educativ intitulat „Carnavalul animalelor”, pentru elevi de la şcolile din Buşteni.
Miercuri, Centrul Cultural „Aurel Stroe” va primi vizita unui grup de prieteni francezi din oraşul Moissy Cramayel, înfrăţit cu Buşteniul, care doresc să cunoască activitatea instituţiei şi care vor vizita clădirea şi vor viziona un film de prezentare a unor aspecte din activitatea centrului. A. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co