Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Concert simfonic sustinut de o pianista de numai 16 ani la Filarmonica din Ploiesti

 

Filarmonica “Paul Constantinescu” invită publicul ploieştean – şi nu numai – joi, 19 aprilie 2018, la un concert pentru pian şi orchestră susţinut de tânăra pianistă de numai 16 ani Antonia Tudose şi desfăşurat sub egida Uniunii Elene din România și a Ambasadei Greciei la București.

Sub bagheta dirijorului Panagiotis Diamantis, orchestra simfonică va susţine Concertul nr. 1 în mi minor pentru pian și orchestră, op. 11, de Frédéric Chopin, Stavraitos”– Fantezia pentru orchestră pe trei teme grecești, de Kyriakos Patras, și ”Suite Pastorale” și „España, de Emmanuel Chabrier.

Prima parte a serii va fi rezervată lui Frédéric Chopin, ocazie cu care publocul o vor putea asculta și aplauda pe Antonia Tudose, unul dintre tinerii-minune ai pianisticii românești. Elevă a Liceului de Artă “Carmen Sylva“ din Ploiești, solista are numai 16 ani și deja se poate mândri cu o carieră impresionantă.

La pupitrul dirijoral al concertului se va afla Panagiotis Diamantis, unul dintre cei mai talentați tineri dirijori ai Greciei.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co