Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Concert dedicat geniilor Mozart si Beethoven, la Filarmonica Ploiesti

Concertul în Do major, pentru pian şi orchestră, KV 467 de Wolfgang Amadeus Mozart și Simfonia a VIII-a în Fa major, op. 93 de Ludwig van Beethoven compun programul serii de joi de la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești.

La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se va afla maestrul Misha Katz, invitată fiind Alina Bercu, una dintre cele mai talentate tinere pianiste ale României. Concertul simfonic “Mozart & Beethoven” este programat să înceapă la ora 19.00.

Despre maestrul Misha Katz, specialiștii spun că face parte din categoria puținilor dirijori capabili „să fanatizeze, să stârnească valuri de entuziasm şi ardoare”. Contestat pentru că nu ar respecta regulile tradiționale de dirijat, Misha Katz transformă concertele sale în veritabile spectacole. S-a născut în Rusia, la Rostov pe Don, într-o familie de muzicieni.

Alina Bercu este o prezență constantă în lumea muzicală internațională. Născută la Câmpina, a început să studieze pianul la vârsta de 7 ani alături de prof. Magdalena Toma. În anul 2006, când avea numai 16 ani, a fost admisă la Universitatea de Muzică „Franz Liszt“ din Weimar, iar ulterior a urmat cursurile de masterat, de asemenea în Germania.

Biletele se găsesc la Casa de Bilete a Filarmonicii, Agenția Teatrală şi on-line pe www.filarmonicaploiesti.eu la preţuri de 20 de lei – întreg, 15 lei – pensionar şi 5 lei – elev şi student.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co