Sport

Comuna Brazi are echipă în Liga I !

În vara anului trecut, la Ploieşti, (re)apăruse pe prima scenă fotbalistică a ţării, după foarte mulţi ani, echipa feminină Galaxy Ploieşti care, pe vremea aceea, urma să fie sprijinită de patronul acesteia, dar şi de către diriguitorii fotbalului judeţean.
”Vom face toate eforturile financiare necesare pentru acestă echipă de fotbal feminin” se lăudau, atunci, atât patronul noii grupări înfinţate cât şi oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova. Din păcate, promisiunile făcute n-au fost onorarate şi ehipa, firesc, din cauza neprezentărilor la meciuri, în mod repetat, a fost exclusă din campionat!
Acum, însă, s-a ivit oportunitatea reînscrierii acestei echipe, tot în Liga I, dar sub titulatura Clubului Sportiv  Brazi, acolo unde factorii de decizie ai cunoscutei comune prahovene-primarul, viceprimarul şi consilierii locali, au decis să se implice în viaţa acestei echipe feminine de fotbal de pregătirea căreia se va ocupa Gheorghe Mihai.
Toate componentele acestei formaţii vor primi, pentru început, gratuitate pe mijloacele de transport de la domiciliu la baza sportivă şi, ulterior, vor mai putea beneficia şi de alte avantaje pe care Primăria din Brazi va încerca să le găsească din resurse proprii. Felicitările noastre! Pentru că să ai echipă de fotbal, fie şi feminină, la nivelul Ligii întâi este o mândrie!.
La începutul lunii septembrie, oficialii clubului CS Brazi au intrat în posesia documentelor care conferă noii lor echipe de fotbal feminin statut de prim divizionară. În atare condiţii antrenorul Alexandru Iordache şi secundul său, Valentin Stanciu, au continuat să conducă câte două antrenamente pe săptămână, suficient de complexe pentru ca tinerele domnişoare să reprezinte cât mai bine formaţia din Brazi în competiţia oficială care a debutat duminica trecută. La sfârşitul lunii august, primarul Ilie Radu, şi “vicele” său, Leonaş Radu, împreună cu preşedintele clubului sportiv, Nicu Lazăr, au discutat, printre altele, şi probleme legate de susţinerea echipei feminine de fotbal. De fapt s-a vorbit despre achiziţionarea a două seturi de tricouri, care vor fi inscripţionate cu sigla Consiliului Local Brazi, mingi, ghete de fotbal, “adidaşi”, treninguri de reprezentare şi genţi de voiaj.
Primarul Ilie Radu ne declarase: “Ne dorim să avem o comportare frumoasă în campionat. Eu voi fi cel mai fidel susţinător al fotbalului feminin din comuna noastră şi nu voi lipsi la nici un meci!”. C. S.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co